Om

Jeg har kørt landet tyndt igennem de sidste mange år, så vi har muligvis allerede set hinanden hos en grossist, en producent, i en virksomhed eller på en skole.

Har vi ikke haft fornøjelsen af hinanden endnu, så vil jeg glæde mig til at møde dig og give dig mit syn på lovgivningen. Jeg gør en dyd ud af at gøre det praktisk anvendeligt – og samtidig servere det med et smil på læben. Så selvom der er tale om potentielt tung lovgivning, så vil du se at gennemgangen ikke behøver at være tung.

Underviser – jeg har undervist siden 2006 og nyder til stadighed at læse tekster til bunds, skære ind til benet og oversætte det til noget håndgribeligt, så alle kan være med.

Medlem af nationalkomiteen S-564 – det lyder fint, men det er i bund og grund en mulighed for “forpremiere” på standarderne, samt muligheden for at diskutere tolkninger af standarderne med blandt andre Sikkerhedsstyrelsen.

Lead Auditor – jeg har fungeret som kontrolinstans for Sikkerhedsstyrelsen i forbindelse med SKS-systemernes indførsel og efterfølgende hjulpet til med at strømline beskrivelserne i såvel SKS som KLS.

Elektriker og el-installatør – jeg kastede mig over undervisningen umiddelbart efter installatørskolen, da jeg følte at det var et område jeg selv ville udforske og især udfordre, da jeg følte teorien lå meget langt fra praksis.

Praktik – jeg har praktisk erfaring fra en ansættelse hos NCC Danmark A/S, hvor min opgave blandt andet var at få kundeønsker, lovgivning og økonomi til at gå op i en højere enhed, når der skal bygges i lidt større omfang.